Setari Cookie-uri

Cum se prepară laptele de aur?

Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul şi cultivat în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. 

Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudit cu ghimbirul şi cultivat în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa.

foto interior si prima paigna: Elfgradost Shutterstock

Este folosit în bucătăria indiană drept condiment, având un gust iute amărui, aromatic. În scop terapeutic se foloseşte rădăcina. Turmericul are acţiune colagogă, coleretică, stimulează eliberarea bilei si creşte capacitatea ficatului de a elimina toxinele.

Cum se prepară laptele de aur:

Pasul 1: Pasta de turmeric

Ingrediente:

1/4 cană de pudra de turmeric
1/2 linguriţă de piper
1/2 cană de apă filtrată

Instrucţiuni:

Amestecaţi foarte bine toate ingredientele într-o tigaie mică. Folosiţi un foc între potrivit şi tare şi amestecaţi constant până când se face o pastă groasă. Nu o să dureze foarte mult timp, aşa că nu va îndepărtaţi de lângă aragaz.

Citește și:

Continaurea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.