Setari Cookie-uri

Cum îți înveți sufletul să meargă mai departe când totul se dărâmă în jurul tău?

Ești într-un moment unic al vieții tale. Ai puterea de a alege un nou drum. Ai șansa unei noi schimbări. Ce poți face mai departe? Îți spun eu:

Este dificil să vezi curcubeul când în jurul tău este doar furtuna. Însă ești într-un moment unic al vieții tale. Ai puterea de a alege un nou drum. Ai șansa unei noi schimbări. Ce poți face mai departe? Îți spun eu:

foto interior si prima pagina: Venera Salman Shutterstock

1. Plângi cât ai nevoie

Ai citit foarte bine. Dacă simți nevoia să plângi, nu te mai abține. Plângi până când nu mai ai lacrimi. De ce? Pentru că dacă nu faci asta, nu ești gata să mergi mai departe.

Odată ce ai terminat de suferit, încearcă să privești cu mare atenție la ce se întâmplă în viața ta. Ce te-a făcut să te scufunzi în această prăpastie? De ce ai ajuns aici? Cel mai important - unde vrei să mergi de aici?

Ce trebuie să știi: această etapă este una destul de dificilă. Am menționat că trebuie să plângi cât trebuie. Asta înseamnă să rămâi concentrată asupra durerii și suferinței, să le accepți în viața ta astfel încât să îți vindeci sufletul și să înveți să mergi mai departe. Nu rămâne blocată în regret!

Citește și:

2. Fă-ți un plan

După acest moment, începi să îți dai seama ce îți dorești de la viață. De aceea este foarte important să îți faci un plan. Este important să reții faptul că obiectivele tale nu trebuie să fie uriașe și că pașii pe care îi faci pot fi destul de mici. Important este să existe acel plan după care să te ghidezi pe viitor.

Și încă ceva! Scrie-ți planul pe un bilețel. Lipește acest bilețel pe oglinda de la baie, pe dulapul de la bucătărie sau chiar pe ușa de la intrare pentru a îl vedea înainte de a ieși din casă.

Important este să vezi acest bilețel de cât mai multe ori cu putință pe zi astfel încât să îți dorești să îl transformi în realitate cât mai repede cu putință.

3. Pune-ți planul în acțiune

Citește și:

Este foarte bine că faci planuri. Însă niciun plan nu este minunat dacă rămâne la rangul de plan. Îți este teama de schimbări? Normal, așa și trebuie. Ieși din zona de confort, înveți lucruri noi, ai ocazia să evoluezi și să aduci frumusețe în viața ta.

Este important ca acest plan să fie împărțit pe pași. Cu cât acești pași sunt mai micuți, cu atât este mai bine pentru tine deoarece știi de unde să începi și ce ai de făcut pentru următoarea perioadă.

Este foarte important să ai încredere în tine. În cazul în care te ajută o conversație cu o persoană dragă, încearcă să îi spui ce gândești și să îi ceri sfatul. Poate că această vede întreaga situație cu alți ochi și te ajută să ai o altă perspectivă asupra ideilor tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.