Setari Cookie-uri

În cele mai dificile momente, ține minte asta: Nu ești singură niciodată!

Poți simți că nimeni în lume nu poate înțelege ce este în interiorul tău, nu poate vedea furtuna din inima ta, furia din mintea ta, lipsa de speranță din sufletul tău. Dar adevărul este că cineva știe.

Nu ești singură.

Noi, oamenii, suntem foarte diferiți când vine vorba despre viața pe care alegem să o trăim, însă toți suntem conectați când vine vorba de emoții. Putem sărbători în mod diferit nașterea unei noi vieți, bazată pe obiceiurile noastre, dar bucuria pe care o simțim când primim o nouă viață printre noi este aceeași.

foto interior si prima pagina: pinkomelet Shutterstock

Același lucru se întâmplă și în momentul în care avem inima frântă.

Poți simți că nimeni în lume nu poate înțelege ce este în interiorul tău, nu poate vedea furtuna din inima ta, furia din mintea ta, lipsa de speranță din sufletul tău. Dar adevărul este că cineva știe.

Este posibil ca acest cineva să nu fi trecut neapărat prin aceleași probleme ca ale tale, însă știe ce înseamnă să fii la pământ și să nu mai poți găsi puterea de a merge mai departe. Știe ce simte inima ta când ochii nu mai au lacrimi de vărsat. Așadar, este momentul să nu mai suferi singură și să cauți ajutor în persoana aceasta - părinți, cel mai bun prieten, soț, partener sau oricine altcineva care poate fi un sprijin pentru tine în momentele dificile.

Citește și:

Oamenii spun adesea că lucrurile rele se întâmplă celor cu inima bun. Dar nu este adevărat. Se întâmplă și lucruri rele oamenilor răi. Însă este vorba doar de percepție - oamenii buni cred că nu au făcut nimic rău sau nu au rănit pe nimeni pentru a merita să li se întâmple ceva urât. Însă viața nu este perfectă și trebuie să acceptăm asta.

Viața nu funcționează cum ne dorim noi. În timp ce suntem ocupați cu viața noastră, primim o veste urâtă sau aflăm un adevăr trist. Nimeni nu știe de ce se întâmplă acest lucru. Însă, uneori, este important să se întâmple deoarece ne scoate din somnul nostru și ne determină să ne confruntăm cu realitatea.

Viața te învață valoarea relațiilor și îți permite să fii alături de oamenii care au nevoie de tine, să îi ajuți cum poți și, mai presus de toate, să simți cu adevărat (fie bucurie, fie tristețe).

Citește și:

Și să îți mai spun ceva. În momentul în care nu ai la cine să mergi pentru a vorbi despre problemele tale, privește către cerul plin de stele. Privește către Univers, către Dumnezeu. Vorbește cu el. Spune-i care sunt grijile tale, ce te ține trează noaptea, și care sunt gândurile care te trag în spate. Spune-i ce simte inima ta și prin ce trece sufletul tău. El te ascultă și te înțelege. Și va face tot ce îi stă în putință pentru a te ajuta, a îți da puterea de a merge mai departe.

Niciodată nu ești singură. Nu uita acest lucru. Găsește pe cineva care te poate ajuta astăzi încât să poți depăși această situație, să continui cu viața ta și, la rândul tău, să oferi o mână de ajutor cuiva pentru a se pune din nou pe picioare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.