Setari Cookie-uri

Melodia care relaxează până și cele mai agitate suflete

Alege să îți eliberezi corpul de negativitate și de teamă. Alege să fii blândă cu sufletul tău pentru că ați trecut prin atâtea întâmplări împreună. 

Este timpul să faci o schimbare în viața ta. Este timpul să trăiești cu adevărat. Este timpul să nu te mai concentrezi atât de mult asupra lucrurilor negative și să înveți să apreciezi frumosul. Este timpul să te relaxezi.

Închide ochii și dă play acestei melodii.

Amintește-ți că nu poți schimba o situație (sau un moment) din viața ta care ți se pare în neregulă. Chiar dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești, încă ai puterea de a continua pe drumul tău.

Alege să îți eliberezi corpul de negativitate și de teamă. Alege să fii blândă cu sufletul tău pentru că ați trecut prin atâtea întâmplări împreună.

Ascultă-ți bătăile inimii! Acestea sunt o dovadă că ești aici, ești în viață, respiri, simți, trăiești.

Citește și:

Învața să ierți. Iartă greșelile ce ți-au fost făcute și greșelile pe care ți le-ai făcut de una singură. Nu te mai lega de trecut și nu te mai concentra pe ce trebuie să îți demonstreze oamenii din jurul tău. Nimeni nu este perfect. Viața nu este perfectă.

Ai răbdare. Nu ești o victimă a trecerii timpului. Amintește-ți că din când în când să încetinești, să îți găsești pacea, să te relaxezi.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.