Kudika
10 August 2019

Ierburile aromatice pe care le folosim la mâncare, pot fi mai mult de atât. Plantate în ghiveci şi lăsate în bucătărie pot fi plante decorative care parfumează şi împrospătează aerul.

Ierburile aromatice pe care le folosim la mâncare, pot fi mai mult de atât. Plantate în ghiveci şi lăsate în bucătărie pot fi plante decorative care parfumează şi împrospătează aerul.

foto interior si prima pagina: Daria Minaeva Shutterstock

Pătrunjelul

Majoritatea reţetelor cer pătrunjel proaspăt şi pe bună dreptate. Nu doar că dă un aer de prospeţime, dar are şi o mulţime de vitamine şi minerale care ne menţin în formă. Pătrunjelul mai are avantajul de a fi extrem de uşor de crescut, dar trebuie să ai răbdare. Seminţele germinează în câteva săptămâni şi trebuie lăsate o noapte în apă înainte de a fi plantate. Ghiveciul trebuie pus la soare, dar fiind o plantă foarte rezistentă va creşte bine şi în frig.

Menta

Menta este una dintre ierburile care îţi va parfuma bucătăria.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: