Setari Cookie-uri

Există un motiv pentru care suferi acum. Crede-mă că va merita toată durerea!

Viața nu înseamnă să încerci să fii fericită totul timpul. Ideea că trebuie să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze este o ideologie pe care trebuie să o ștergi din mintea ta. Nu există persoană veșnic fericită.

Este greu de recunoscut, dar dacă citești acest material, ești într-un moment mai puțin plăcut al vieții tale. Inima ta suferă. Sufletul tău plânge. Există o problemă care face din noapte zi și care te face să simți durere mental, fizic și emoțional. Dar vreau să îți spun următorul lucru: totul va fi bine.

Dacă stai să te uiți în trecut la viața ta sau la viața celor din jurul tău, îți vei da seama că există un model de viață, un flux constant de săptămâni bune și săptămâni mai puțin bune. Când lucrurile sunt bune, îți este imposibil să te gândești că vor apărea nori de furtună deasupra ta și totul se va întuneca.

foto interior si prima pagina: Captblack76, Shutterstock

Aceasta este natura vieții și nu poți face nimic pentru a preveni momentele dificile. Simte tot ce trăiești. Ești pusă într-o situație care te va forța să te ridici singură de jos și să înveți o lecție valoroasă care te va ajuta foarte mult în viitor.

Citește și:

Ai încredere când îți spun că lupta aceasta nu este permanentă. Însă tu o poți prelungi dacă nu acționezi corespunzător.

Îmbrățișează durerea și fă-o parte din cine ești cu adevărat. Acceptă ce se întâmplă și nu mai căută scuze. Folosește acest timp pentru a înțelege de ce te doare atât de tare și ce îți dorești de la viață. Ascultă-ți sufletul și lasă-te ghidată de inimă. Poți plânge cât este necesar, însă nu rămâne în acest stadiu. Singura te poți ridica de la pământ. Găsește puterea în interiorul tău înțelegând că totul este temporar și că tu ești singura responsabilă cu propria fericire. Alege să vezi soluții, nu doar probleme.

Viața nu înseamnă să încerci să fii fericită totul timpul. Ideea că trebuie să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze este o ideologie pe care trebuie să o ștergi din mintea ta. Nu există persoană veșnic fericită. Viața umană este o existență a sentimentelor care curg prin inima ta în fiecare zi. Nu poți bloca emoțiile pe care le simți, însă poți alege modul în care reacționezi la ele. Și așa este viața.

Citește și:

Ai încredere în Univers. Cu siguranță are un plan incredibil de frumos pentru tine. Însă nu aștepta ca totul să se întâmple imediat. Și nici nu sta cu mâinile în sân. Dacă îți dorești să ieși din această situație, poți... trebuie doar să faci un pas în spate, să înțelegi ce se întâmplă și să găsești puterea de a te ridica și a merge mai departe.

Inspiră profund și închide ochii. Expiră. Spune-ți că totul va fi bine.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.