Setari Cookie-uri

3 Melodii care îți vor relaxa sufletul și îți vor aduce liniște și pace în viața ta

Am descoperit care sunt cele mai frumoase melodii pe care ar trebui să le ascultăm atunci când ne simțim sufletul stresat, încărcat de energie negativă și de anxietate. 

Am descoperit care sunt cele mai frumoase melodii pe care ar trebui să le ascultăm atunci când ne simțim sufletul stresat, încărcat de energie negativă și de anxietate.

Oamenii de la Metrolyrics, un site dedicat muzicii, au întrebat pe pagina de Facebook a site-ului care este piesa care aduce pace și liniște urmăritorilor, iar cititorii au răspuns. Au fost sute de comentarii cu sugestii foarte frumoase, însă cele mai populare melodii au fost următoarele trei.

foto interior si prima pagina: Christian Bertrand Shutterstock

Ascultați aceste piese atunci când vreți să readuceti pacea în viața voastră ocupată:

3. Jason Mraz - I'm Yours

"Ei bine, deschide-ți mintea și vezi ca mine.... Deschide-ți planurile și, la naiba, eșți liber. Uită-te în inima ta și vei găsi iubire."

Citește și:

Foarte multe persoane au spus că aceasta este melodia pe care o ascultă în momentul în care sunt cu nervii la pământ. Jason Mraz are o voce ușor funky și un stil relaxat care ne pot ajuta să ne simțim relaxați și, de ce nu, fericiți :)

2. Coldplay - Fix You

"Când dai tot ce ai mai bun, dar tot nu reușeșți. Când obții ce vrei, dar nu ce ai nevoie. Când te simți foarte obosit, dar nu poți dormi... Și lacrimile încep să-ți curgă.

Când pierzi ceva ce nu poți înlocui. Când iubești pe cineva, dar totul se duce de râpă. Luminile te vor conduce acasă și te vor arde din măduva oaselor. Iar eu voi încerca să te ajut."

Există ceva mai relaxant pe lumea asta ca vocea minunată a lui Chris Martin, care promite să ne ajute când simțim că totul se duce de râpă și nu mai găsim puterea de a merge mai departe? Nu cred.

Citește și:

1. Sarah McLachlan - Angel

"Lasă-mă să îmi golesc sufletul. Să nu mai simt greutate. Și poate voi găsi și eu liniște și pace în seara asta... în brațele îngerului."

Versurile acestei piese frumoase vorbesc de la sine. Vă invit să vă așezați confortabil într-un loc liniștit, să vă puneți căștile, să dați play melodiei, să închideți ochii și să vă relaxați.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.