Setari Cookie-uri

Autenticitatea ca stil de viata si punte dinspre mine inspre ceilalti

Tu? In ce masura indraznesti? In ce masura te simti liber sa iti permiti curajul de a-ti recunoaste adevaratele stari interioare? In ce masura ti-ai stabilit valorile, nevoile, necesitatile?

„A indrazni presupune a-ti pierde conditia de baza, pentru moment. A nu indrazni presupune a-ti pierde sinele” ― Soren Kierkegaard

foto interior si prima pagina: iravgustin Shutterstock

Tu? In ce masura indraznesti? In ce masura te simti liber sa iti permiti curajul de a-ti recunoaste adevaratele stari interioare? In ce masura ti-ai stabilit valorile, nevoile, necesitatile? Cat de mult iti permiti sa fii autentic si sa te folosesti de viata aceasta ca de o scena in care poti alege din toate posibilitatile pe care le ai la dispozitie, sa fii asa cum vrei sa fii?

Cat de mult te lasi influentat de modelul de stil si viata care apare in toate formele de media? Cat de des alegi sa gandesti, sa mananci, sa te imbraci asa cum este la moda? Cat de des iti folosesti puterea de a decide in asa fel incat sa contureze tot ce este mai implinitor in interiorul tau si in exteriorul tau?

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.