Kudika
5 Octombrie 2018

Vechea zicală nu putea fi mai adevărată, ești ceea ce mănânci. Alimentele consumate influențează sănătatea noastră, ne cresc sau ne scad greutatea corporală, ne ajută sau ne distrug.

Iată care sunt alimentele care ne fac mai mult rău decât bine, mai ales dacă le consumăm în mod regulat.

foto interior si prima pagina: stockcreations Shutterstock

1.MARGARINA

Ani de zile, untul era considerat un dușman, dar cercetătorii ne spun margarina este un pericol de care trebuie să fim conştienţi. Făcut cu uleiuri vegetale hidrogenate, un număr de studii au asociat acest aliment cu un risc crescut de boli de inimă și de cancer.

2. CARNEA PROCESATĂ/MEZELURILE

O serie de studii au verificat legătura dintre carnea prelucrată și cancer, acestea având rate deosebit de mari de cancer colorectal. Institutul American de Cercetare a Cancerului a precizat că atunci când mănânci un hot dog zilnic (sau 50 de grame de carne procesată), creşte riscul de cancer colorectal cu 21%.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: