Setari Cookie-uri

Când nu mai crezi în tine, repetă aceste cinci mantre

Pentru acele zile în care nu mai crezi în tine, am adunat câteva mantre eficiente care îți vor oferi inspirație și te vor ajuta să vezi luminița de la capătul tunelului. Iată care sunt acestea: 

La un moment dat în viață îți dai seama că lucrurile se întâmplă pur și simplu și nu poți face nimic pentru a le schimba. Poate că ți-ai pierdut locul de muncă și nu ai economist suficient sau poate că ai trecut printr-o despărțire dureroasă și ai îndoieli dacă vei mai găsi dragostea. Viața ne oferă atât de multe motive să ne îndoim încât uneori ne pierdem în detalii și nu mai știm ce înseamnă fericirea adevărată.

foto interior si prima pagina: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Pentru acele zile în care nu mai crezi în tine, am adunat câteva mantre eficiente care îți vor oferi inspirație și te vor ajuta să vezi luminița de la capătul tunelului. Iată care sunt acestea:

1. Nimeni nu îmi poate măsura valoarea în afară de mine

Citește și:

Dacă lași ca alte persoane să îți spună cât de valoroasă ești, nu vei reuși niciodată ceea ce îți dorești. Nu ai nevoie de validare din partea nimănui; ai încredere în tine și mergi pe drumul tău fără să te gândești la ce va spune cineva. În plus, întotdeauna vor exista persoane negative/ toxice care vor încerca să te tragă în jos.

2. Sunt mult mai mult decât defectele și greșelile mele.

În lumea de astăzi, oamenii uită ce contează cu adevărat. Am început să acordăm atenție realizărilor și mai puțin caracterului și sufletului unei persoane. Oamenii nu mai pot ține pasul cu standardele societății.

Adevărata ta valoare se află în bunătatea și compasiunea pe care le poți oferi lumii. Amintește-ți acest lucru deoarece te va ajuta să crezi din nou în tine.

Citește și:

3. Am încredere în mine

Poate că nu îți dai seama de asta mereu, însă ai libertatea de a alege cine și ce vrei să fii. Poți acționa, gândi și crede în orice fel astfel încât să fie cât mai bine pentru tine. Nu permite niciodată altor persoane să ia decizii în locul inimii tale. Ai încredere în intuiția ta și mergi pe drumul tău.

4. Mă eliberez de trecut și îmi îndrept atenția asupra viitorului

Pentru a crede în tine trebuie să trăiești în prezent. Acest moment, cel pe care îl ai chiar acum, este cel care contează pentru tine. Trăirea în trecut sau pentru viitor nu îți va face niciun bine. Acceptă ce s-a întâmplat, iartă și mergi mai departe. Viața se întâmplă acum.

Citește și:

5. Nu mă compar cu nimeni

Comparația este un ucigaș de visuri și de încrederea în sine. Alege să fii tu și nu îți mai face griji pentru ce spun sau ce sunt alții. Nu poți compara capitolul 1 al vieții tale cu capitolul 20 al vieții altei persoane. Rămâi la cartea ta și scrie așa cum visezi în ea.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.