Setari Cookie-uri

6 trucuri pe care le folosesc oamenii increzatori pentru a trai o viata implinita

Secretul pentru a nu te lasa afectat de lumea agitata in care traim este sa dezvolti o strategie menita sa-ti pastreze si sa-ti creasca increderea in tine.

Zi de zi, suntem inconjurati de o multime de lucruri sau situatii care ne rapesc increderea in noi. Descopera cateva trucuri imbatabile pe care le folosesc oamenii increzatori:

foto interior si prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

Vorbeste-ti frumos

Da, ceea ce se intampla in jurul tau iti poate diminua increderea. Dar nu numai factorii externi sunt responsabili pentru asta. Se spune adesea ca suntem cei mai mari critici ai nostri. Tocmai de aceea ar trebui sa faci pace cu criticul din tine, care te poate demoraliza si mai tare atunci cand esti cu stima de sine la pamant. Alege constient sa schimbi modul in care te adresezi tie insati. De exemplu, in loc sa-ti repeti ca nu esti in stare de nimic atunci cand ceva nu iti iese, priveste-te in oglinda in fiecare dimineata si spune-ti: „Esti de neoprit! Poti sa faci tot ce iti propui! Esti puternica si vei reusi!”. Transforma-te din cel mai mare critic al tau, dar si in cel mai mare suporter al tau. Si vei putea observa rapid rezultatele.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.