Setari Cookie-uri

7 pași pentru a scăpa de îngrijorare

Ingrijorarea este una dintre emoțiile de energie joasă care are o influență nefastă asupra noastră. Este oare posibil să nu ne îngrijorăm trăind într-o societate care încurajează această stare? Din fericire, da. Iată cum:

Ingrijorarea este una dintre emoțiile de energie joasă care are o influență nefastă asupra noastră. Este oare posibil să nu ne îngrijorăm trăind într-o societate care încurajează această stare? Din fericire, da. Iată cum:

foto interior si prima pagina: Warpboyz Shutterstock

1. Poți controla întotdeauna felul în care (re)acționezi

Nu poți controla tot ceea ce se află în jurul tău dar poți controla modul în care re(acționezi). Puterea ta este în atitudinea ta.

2. Acceptă toate posibilitățile. inclusiv problemele

Nu trebuie să îți faci griji că vor exista probleme. Acceptă posibilitatea ca ar putea exista probleme pentru a le anticipa mai clar și a-ți lua măsuri de precauție, dacă este necesar. Vor exista multe probleme în viața ta și vei reuși să le rezolvi pe toate. Însă îngrijorarea legată de eventuala apariție a acestora nu va face decât să creeze o altă problemă inutilă.

Citește și:

3. Poți controla doar clipa prezentă

Dacă te îngrijorezi prea mult în legătură cu ceea ce s-ar putea întâmpla sau te gândești la ceea ce a fost, vei ignora și vei pierde în totalitate ceea ce este în prezent. Îngrijorarea îți mănâncă energia și îți diminuează puterea ta incredibileă de creație.

4. Poți face o schimbare acum.

Astăzi este momentul în care poți alege. Așadar, astăzi ar trebui să alege răbdarea în locul nerăbdării, frumusețea în locul negativității. Cel sigur mod de a-ți potoli îngrijorarea este să trăiești în prezent.

5. Poți întotdeauna să progresezi.

Nu există absolut în situația în care te afli, chiar și aspectele pe care nu le poți controla, care te poate împiedica să progresezi, pas cu pas.

Citește și:

6. Ești încă aici.

Încă trăiești și respiri, prin urmare comportă-te ca atare. Concentrează-te pe ceea ce funcționează în viața ta. Fă lucrurile să se întâmple și apoi lasă-le să se întâmple. Învață, acceptă, explorează, creează și experimentează în fiecare zi.

7. Poți vedea întotdeauna partea plină a paharului

Poți să îți limpezești mintea întotdeauna și să alegi mai bine. Poți respira adânc și poți elimina negativitatea. Nu uita să fii conștientă de tine și de ceea e în jurul tău. Totul se termină cu bine mai ales pentru oamenii care știu să vadă întotdeauna partea plină a paharului.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.