Setari Cookie-uri

Pink Friday 2018 e perfect ca să-i conferi un nou look casei tale! Dar și ție.

Pink Friday s-a remarcat până acum ca eveniment de reduceri de Black Friday reprezentativ pentru brandul de lenjerie intimă Victoria's Secret, în mare parte și pentru că acesta e roz. Dar iată-l în România cu oferte la articole pentru casă și decorațiuni! Dar și la accesorii de modă pentru tine. ;)

În luna noiembrie, fiecare vineri e colorată într-unul dintre cele mai mari magazine de home&deco cu oferte din România. Iar astăzi, la Bonami vinerea e „roz” și ține tot weekendul, până inclusiv duminică, 11.11, la miezul nopții. Tocmai s-a dat startul la Pink Friday 2018 cu reduceri de până la 79% la o sumedenie de articole pentru casă și decorațiuni, dar și la poșete și genți din piele naturală de calitate în tendințe.

Pink Friday 2018: reduceri la textile pentru casă, covoare, decorațiuni & organizatoare!

Pink Friday 2018 vine în perioada 9.11-11.11 la Bonami cu oferte diverse la articole superbe pentru casă și pentru tine.

Merită din plin atenția noastră următoarele articole pentru casă, decorațiuni și organizatoare, dar și pentru tine, ca accesorii de modă:

Citește și:
  • textile ca lenjerie de pat de calitate, prosoape din bumbac pentru baie și bucătărie;
  • covoare vesel colorate și în motive superbe ca de mozaicuri arăbești sau de faianță azulejos - un astfel de covor pornește de la un preț special de la puțin peste 100 lei;
  • autocolante de pereți și de podea, inclusiv tot cu printuri ca de faianță tip mozaic arab;
  • tablouri vesele;
  • articole pentru baie;
  • decorațiuni de bucătărie;
  • organizatoare pentru depozitare și câștig de spațiu;
  • decorațiuni și obiecte utile pentru casă și colțul tău de liniște și lectură;
  • poșete din piele naturală inclusiv modele tip geanta specifică Chloé

articole pentru casă decorațiuni și genți la reducere de Pink Friday Vezi oferta la articole pentru casă & modă de Pink Friday

Cumperi acum la reducere de Pink Friday și primești bani înapoi pentru discounturi ulterioare!

După cum vezi, de Pink Friday, în avans de Black Friday 2018, poți să-ți reînnoiești căminul înainte de sărbătorile de iarnă, dar să te încadrezi în buget inclusiv și pentru cadourile de Crăciun.

Citește și:

Și că tot vine vorba, primești chiar și cashback pentru cumpărăturile din această perioadă, în credit de Ajun de Crăciun. Adică ce dai, primești înapoi drept cadou propriu de Crăciun, până la ultimul bănuț, ca să-ți iei și tu un dar propriu de sărbători.

Exact cât cheltui la Bonami pe articolele preferate pentru casă și decor sau pe produse de fashion, magazinul online de home&deco îți returnează în data de 24.12.2018 (în Ajun de Crăciun, ca Moșu’) sub formă de credit. Acest credit poate fi folosit ca reducere de până la 20% din valoarea totală a oricărei comenzi ulterioare.

Ce zici? Vești așa de... roz să tot avem! :)

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.