Setari Cookie-uri

Transformă-ți rănile în super puteri

Toate aceste răni pe care le are sufletul tău sunt adevărate super puteri. Te-au ajutat să știi cine sunt oamenii în care poți avea încredere, să lupți pentru tine, pentru fericirea ta. Ele te-au ajutat să vezi întotdeauna o rază de soare chiar și prin cei mai întunecați și negri nori. 

Înțeleg că ai nevoie de timp pentru a te vindeca. Știu că doare. Ai trecut prin atâtea. S-au întâmplat prea multe. Probabil de aceea eviți să prinzi mâna care îți este întinsă pentru a îți oferi ajutor. Te-ai schimbat ca persoana și acum te îndoiești de toți cei care sunt buni cu tine fără motiv. Știu că urăști că nu mai ești visătoarea inocentă care erai odată. Dar, crede-mă, acum ești de o mie de ori mai bine decât ai fost atunci. Acum ai înțeles cum este viața. Acum știi că poți trece prin fel și fel de furtuni și uragane și va vei reuși întotdeauna să găsești curcubeul. Pentru că ești mai puternică decât crezi. Nu te dai bătuta atât de ușor. Ai șansa să îți depășești temerile, să te ridici de la pământ și să mergi mai departe.

Citește și:

foto interior si prima pagina: unsplash

Toate aceste răni pe care le are sufletul tău sunt adevărate super puteri. Te-au ajutat să știi cine sunt oamenii în care poți avea încredere, să lupți pentru tine, pentru fericirea ta. Ele te-au ajutat să vezi întotdeauna o rază de soare chiar și prin cei mai întunecați și negri nori.

Oferă-ți timp și totul va fi bine. Nu grăbi nimic. Acceptă ceea ce simți, însă nu te opri din drumul tău. În tine există o sclipire pe care o vezi într-un milion de oameni.

Toți suntem diferiți pe diferite călătorii în această viață. Poate că lecțiile mele de viață nu sunt aceleași cu ale tale. Poate că rănile mele nu sunt atât de adânci ca ale tale. Prin urmare, nu vreau să te ocupi de bătăliile și de rănile tale așa cum mă ocup eu. Nu te voi judeca în niciun fel. Vreau doar să știi că nu ești singură. În această lume există cel puțin o persoană care îți poate fi alături.

Citește și:

Dacă te simți obosită, odihnește-te. Dacă simți nevoia să te descarci, plângi în hohote. Dacă vrei să spui ce simți, vorbește. Fă tot ce vrei să faci, însă nu renunță. Ia cât timp ai nevoie pentru a găsi din nou speranța. Viața este o călătorie, nu o competiție.

Poate că vor fi zile în această călătorie când vei simți că în sfârșit ai scăpat de toate problemele doar pentru ca mai târziu să dai din nou nas în nas cu probleme și mai grele. Nu te dă bătută. Nu te simți înfrântă. Unele zile sunt bune, câteva zile sunt rele, câteva zile sunt de nesuportat, însă câteva zile sunt cele mai bune. Întotdeauna amintește-ți că după furtuna iese soarele. După iarna întotdeauna vine frumoasa primăvară. Oferă-ți pauza de care ai nevoie, permite-i sufletului tău să simtă emoțiile și încearcă să înțelegi de ce există. Care este sursa acestora. În acest fel poți face pace cu ele și te poți elibera de ele.

Citește și:

Poate că acum nimic nu pare să se schimbe. Dar mai ai puțină răbdare. Nu spune stop. Nu pune la îndoială călătoria ta prin viață. Ia-ți timpul necesar pentru a te vindeca. Ai nevoie de asta.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.