Setari Cookie-uri

8 Lucruri pe care să le faci în 2019 pentru a avea sufletul fericit

Ai petrecut atât de mult timp găsind scuze pentru a nu ieși din zona de confort; ei bine, acum este momentul să faci pași mărunți, să îndrăznești să încerci și să mergi mai departe indiferent de cât de dificil este drumul pe care mergi. Aceasta este viața ta, trăiește-o frumos.

În 2019 promite-ți că....

1. Renunți la oamenii și obiceiurile toxice din viața ta

Este greu să recunoști când o situație, un obicei sau chiar o persoană a devenit o prezență toxică în viața ta, însă promite-ți să le recunoști și apoi să le scoți/ ții departe de viața ta. Pentru că nu există niciun motiv să îți îngreunezi sufletul din cauza lor.

foto interior si prima pagina: Iryna Nazarova, Shutterstock

2. Îți urmărești visurile și obiectivele

Ai petrecut atât de mult timp găsind scuze pentru a nu ieși din zona de confort; ei bine, acum este momentul să faci pași mărunți, să îndrăznești să încerci și să mergi mai departe indiferent de cât de dificil este drumul pe care mergi. Aceasta este viața ta, trăiește-o frumos.

Citește și:

3. Încerci să fii mai bună decât anul trecut

Cu siguranță privești înapoi și găsești lucruri despre care spui că poate le-ai fi făcut mai bine. Nu mai poți face nimic cu privire la trecut, însă îți poți schimba viitorul încercând să devii o persoană mai bună, o versiune mai bună a ta.

4. Te ierți atunci când faci greșeli

Ești om și toți oamenii greșesc. În ciuda eforturilor tale, vei spune și vei face lucruri pe care cu siguranță îți vei dori să nu le faci sau spui. Cu toate acestea, decât să te pedepsești sau să te închizi în tine, alege să te ierți și mergi mai departe. Omul din greșeli învață.

5. Le spui oamenilor de care îți pasă fără să îți faci griji că ești prea sensibilă

Citește și:

Viața este prea scurtă pentru a purta măști peste măști. Fă-ți o favoare și deschide-ți inima în fața oamenilor care contează pentru tine. Fii sinceră cu ei, spune-i că îi iubești ori de câte ori ai ocazia.

6. Ai grijă de tine așa cum ai grijă și de alți oameni

Nu te concentra doar asupra oamenilor din jurul tău, concentrează-te și asupra sufletului tău. Are nevoie de atenție și de iubire, așa că nu îl neglija. Găsește-ți timp pentru a avea grijă de el, pentru a îi oferi ce are nevoie, pentru a îl face fericit.

7. Crezi în tine așa cum oamenii dragi o fac

Sunt persoane care îți spun cât de minunată ești, cât de talentată ești, cât de incredibilă ești... și tu ce faci? Le zâmbești, apoi crezi că nu este adevărat. Cu toate acestea, te rog ca în acest an să încerci să te vezi așa cum te văd prietenii și familia ta - pentru că ei au dreptate.

Citește și:

8. Ești prezentă în acest moment și nu te mai concentrezi asupra viitorului său, și mai grav, a trecutului

Este atât de ușor să rămâi agățată de lucrurile care s-au petrecut în urmă cu mulți ani, să trăiești din amintiri sau să te îngrijorezi în mod constant asupra lucrurilor ce trebuie făcute astfel încât să ai un viitor frumos, bine pus la punct... însă făcând asta pierzi ce este cel mai important: prezentul. Este timpul să te oprești și să înveți să trăiești ACUM, singurul moment care contează cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.