Setari Cookie-uri

Aceste 3 fraze il ajuta sa se conecteze emotional cu tine

Viata de cuplu vine cu foarte multe sentimente, trairi si, uneori, dezamagiri, si cred ca si tu ai fost in situatia in care ti-a fost greu sa iti faci partenerul sa se conecteze emotional cu tine.

Avem atat de multa nevoie de iubire, incat, din dorinta de a ne simti implinite, apreciate si ocrotite, uitam ca intr-o relatie este vorba de doi, iar comunicarea nu este mereu usoara.

Si da, barbatii nu obisnuiesc sa vorbeasca foarte mult, mai ales cand vine vorba de sentimentele lor. La fel ca si tine, poate, stiu cat de frustrant este cand partenerul nu te intelege, cand orice incerci sa spui sau sa faci devine parca o contradictie in raport cu relatia voastra… insa nu renunta la tine, la el, la voi.

foto interior si prima pagina: pink panda, Shutterstock

Arata-i cat de important este pentru tine si nu renunta nici atunci cand iti este cel mai greu. Trebuie sa fii puternica, sa crezi in tine si, de ce nu, sa apelezi la cateva trucuri de comunicare din cand in cand, iar noi te sfatuim sa rostesti trei fraze care il ajuta sa se conecteze emotional cu tine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.