Setari Cookie-uri

 9 Lucruri simple (dar importante) pe care să ți le amintești când totul în jurul tău pare să se destrame

Iată care sunt acele lucruri simple însă extrem de importante pe care trebuie să ți le amintești când totul în jurul tău pare să se destrame: 

Sunt momente mai dificile în viață, momente cu care nu vrei să te confrunți. Însă acesta este cursul vieții și trebuie să acceptăm tot ce se întâmplă, să mergem mai departe, să luptăm să rămânem pe linia de plutire și să nu uităm că tot ce se întâmplă se întâmplă cu un motiv.

Iată care sunt acele lucruri simple însă extrem de importante pe care trebuie să ți le amintești când totul în jurul tău pare să se destrame:

1. Cineva în această lume are nevoie de tine. Și aici nu mă refer la un partener de cuplu. De cele mai multe ori nu putem vedea oamenii din fața noastră; o persoană din viața ta te privește ca și cum ai fi totul pentru ea... și probabil că nici măcar nu îți dai seama. Ești dorită, ești apreciată, ești iubită. Chiar și în acele zile dificile în care te gândești că nu valorezi nimic.

Citește și:

2. Societatea vrea să crezi că ești în concurență constantă cu toată lumea din jurul tău. Ideea toxică este că vârsta ta este un indicator al locului în care ar trebui să fii. Nu cădea în capcana societății. Nu există nicio persoana pe care să fii nevoită să o impresionezi sau să o depășești. Singurul concurent de care trebuie să ții cont este persoana care ai fost ieri.

3. Să simți lipsa cuiva nu este o slăbiciune,

4. Nu trebuie să fii cea mai bună la ceea ce faci. Trebuie să îți pese de ceea ce faci și să depui eforturi de a face tot ce îți stă în putere. Și cam atât.

5. Nu există o realizare mai mare decât să ajungi să te iubești pe tine însăți. Asta este tot ce contează în viață.

6. Fericirea ta nu este permanentă, de aceea trebuie să te bucuri din plin de ea atunci când o trăiești.

Citește și:

7. A recunoaște că ai nevoie de ajutor nu este un semn de slăbiciune. Este un semn de tărie și de curaj. Nu trebuie să te descurci singură; de aceea ai oameni în jurul tău pe care îi iubești și în care poți avea încredere.

8. Succesul poate fi definit de atâtea lucruri diferite. Modul în care îți evaluezi viața ar putea fi foarte diferit de modul în care persoana de lângă tine o face. Nu te lăsa ghidată de ce spun alții, ci alege drumul bazându-te pe propria intuiție.

foto main: Veronika Seppanen Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.