Setari Cookie-uri

Crede în Univers chiar și în cele mai dificile momente

Crede-mă când îți spun că Universul are un plan măreț pentru tine. Învață doar să ai răbdare. Nu te dă bătută. Mergi mai departe. Pas cu pas.

Știu că doare. Și știu că te-ai săturat să auzi despre cum trebuie să mergi mai departe. Știu că ți se pare că nimeni nu te înțelege.

Nimeni nu își dă seama că sub zâmbetul acel zâmbet timid ascunzi multă durere și epuizare. Nimeni nu știe că sub privirea ta caldă ascunzi singurătate și confuzie.

Știu că îți dorești să se termine, să găsești o cale rapidă de a pune capăt durerii. Dar nu poți face asta peste noapte. Câteodată trebuie să înveți să ai răbdare. Să aștepți și să lași ca timpul să își joace cartea. Trebuie să găsești puterea de a avea încredere în Univers, în stele, în divinitate. Trebuie să ții cu dinții de speranță oricât de mică ar fi în aceste momente.

Aș vrea să îți pot spune că lucrurile se vor îmbunătăți mâine și că nu vei mai simți niciun pic de durere. Aș vrea să îți spun că totul va fi în regulă și că nu vei mai suferi niciodată. Dar, din nefericire, nu așa funcționează viața. Nu poți fi întotdeauna fericită. Nu poți schimba într-o clipă lucrurile. Nu poți ascunde ceea ce simți.

Citește și:

Plângi dacă simți nevoia, însă nu uita că zâmbetul tău frumos se ascunde în acele lacrimi.

Permite durerii să existe. Însă nu o lăsa să pună stăpânire pe tine. Demonstrează-i că ești mai puternică decât ea. Nu îi oferi șansa de a pune stăpânire pe tine, pe sufletul tău, pe inima ta. Găsește curajul de a te ridica de la pământ și de a face un pas micuț. Mergi mai departe. Sfârșitul nu este acum. Te așteaptă un viitor incredibil și lucrurile se vor schimba mult mai repede decât crezi tu. Este doar un moment dificil, nu o viață dificilă. Și, când ești pregătită, zâmbește din nou din tot sufletul și reamintește-ți că ești bine... pentru că, într-un final, totul va fi bine.

foto main: Vladimir Sazonov, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.