Setari Cookie-uri

Cum te influenteaza Super Luna de pe 20 martie in functie de zodia in care te-ai nascut?

Iata cum te influenteaza Super Luna de pe 20 martie in functie de zodia in care te-ai nascut. 

Rac

Ai obiceiul sa construiesti ziduri in jurul tau atunci cand esti coplesita de o situatie din viata ta, de o emotie, de sentimente mult prea puternice. De data aceasta va trebui sa faci un efort suplimentar pentru a evita acest lucru. Poti aparea multe situatii pe care nu esti pregatita sa le infrunti, insa cu ajutorul celor dragi vei reusi sa depasesti orice problema.

Leu

De obicei, stralucesti cand esti inconjurata de oameni. Iti place sa vorbesti, sa iesi cu prietenii in oras si sa fii implicata din structura sociala a comunitatii tale. Si, desi este un lucru pozitiv, in aceasta perioada ar fi bine sa eviti astfel de activitati. Incearca sa faci un efort suplimentar si sa respecti confidentialitatea si spatiul oamenilor. De asemenea, profita de aceste momente pentru a iti pune in ordine gandurile si sentimentele.

Fecioara

Citește și:

In aceasta perioada o sa simti ca poti muta muntii. Nu exista lucru pe care sa nu il poti face. Ai foarte multa energie si idei bune pe care vrei sa le pui in aplicare cat mai repede cu putinta. Astrele iti recomanda sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea personala astfel incat sa acorzi atentie si oamenilor dragi tie. Nu ii neglija.

Balanta

Super Luna va scoate la iveala cateva calitati frumoase pe care nu stiai ca le ai. Este posibil sa iti indrepti atentia asupra vietii profesionale, unde au loc cateva schimbari interesante. Vrei sa profiti de aceasta perioada pentru a incepe noi proiecte ce te vor ajuta sa ajungi mai repede acolo unde iti doresti.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.