Setari Cookie-uri

Cum te influenteaza Super Luna de pe 20 martie in functie de zodia in care te-ai nascut?

Iata cum te influenteaza Super Luna de pe 20 martie in functie de zodia in care te-ai nascut. 

Scorpion

Incearca sa fii foarte atenta, esti tentata sa iei mai mult decat poti duce. Luna Plina iti va da un impuls de energie, dar trebuie sa inveti sa o folosesti in mod corect; incearca sa canalizezi aceasta energie in forta de munca. Esti foarte creativa si poti incepe noi proiecte destul de interesante.

Sagetator

Ai avut cateva probleme in viata personala pe care ai tot incercat sa le eviti in ultima perioada. Din nefericire, multe dintre acestea vor ajunge la tine si iti va fi imposibil sa nu le rezolvi. Ia-ti inima in dinti si pregateste-te pentru cateva discutii dificile, insa sincere si mature care te vor ajuta sa rezolvi toata aceasta situatie dureroasa.

Capricorn

Pregateste-te pentru o perioada minunata. Natura ta ambitioasa te va determina sa iesi din zona de confort si sa incerci lucruri noi si interesante. Energia Lunii Pline te va convinge ca poti muta muntii; chiar daca asculti sfaturile oamenilor din jurul tau, ai incredere in tine si lasa-te condusa de intuitie.

Citește și:

Varsator

Aceasta perioada este una cu schimbari interesante pentru tine. Iti indrepti atentia asupra stilului de viata, unde incerci sa aduci putina liniste si mai mult echilibru. Organizarea este cheia pentru tine. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu poate avea nevoie de sustinerea ta.

Pesti

Este timpul sa iti indrepti atentia asupra vietii personale; esti inspirata de tot ce se intampla in viata ta si alegi sa faci cateva schimbari indraznete care sa te ajute sa gasesti linistea pe care o cauti de atat de mult timp. Urmeaza-ti intuitia, inima ta stie de ce are nevoie cu adevarat.

foto main: Thitisan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.