Setari Cookie-uri

Nu mai absorbi energia negativă din jurul tău. 4 Lucruri pe care să nu le mai faci

Iată câteva lucruri pe care ar fi bine să nu le mai faci astfel încât să nu absorbi energia negativă din jurul tău. 

Energia este în jurul nostru. Ea vibrează prin mirosuri, sunete, culori, obiecte, animale și oameni. Comunicăm între noi prin diferite forme de energie, chiar dacă le etichetăm în moduri diferite. De cele mai multe ori dispozițiile noastre depind de energiile care ne afectează - pozitiv sau negativ. Dacă nu suntem atenți, putem absorbi energiile care dăunează bunăstării noastre. Ne permitem să devenim bureți de negativitate atunci când anumite persoane aleg să își arunce bagajele emoționale.

Iată câteva lucruri pe care ar fi bine să nu le mai faci astfel încât să nu absorbi energia negativă din jurul tău.

1. Nu te conecta cu alte persoane prin emoțiile negative

Acesta este un scenariu comun în rândul prietenilor, familiei (în general - al persoanelor apropiate). Când prietenul tău sau un membru al familiei se simte deprimat, ești în mod firesc lângă el, oferindu-i confortul de care are nevoie. În cele din urmă, este posibil să te simți la fel ca această persoană deoarece ajungi să preiei sentimentele și emoțiile sale.

Citește și:

Ce trebuie să faci: nu îți coborî vibrațiile pentru a se potrivi cu cele ale oamenilor din jur, ci din contră - încearcă să le oferi acestora o vibrație mai mare, mai pozitivă, astfel încât să reușească să iasă din stările neplăcute pe care le au.

2. Nu îți asuma responsabilități pentru ce nu trebuie

Nu poți rezolva problemele nimănui. Trebuie să îți amintești că ai și tu bagajele tale emoționale. De fapt, aceasta ar trebui să fie responsabilitatea ta principală. Oferă oamenilor șansa de a învăța cum să se ocupe de propriile lor bagaje și de a învăța lecțiile care vin la pachet cu depășirea acestor provocări - acesta este un ajutor real și pozitiv pe care îl poți da tuturor celor din jurul tău.

3. Nu afișa simpatie în loc de compasiune

Citește și:

Persoanele care primesc simpatie nu sunt ajutate aproape deloc; ele se simt doar iubite, însă rămân în suferința lor pentru că așa îi fac ceilalți, inclusiv tu, să se simtă.

Pe de altă parte, manifestarea compasiunii ajută o persoană la nevoie să se simtă înțeleasă. Aceasta simte profund dragostea și forța interioară pe care i-o arăți, ceea ce o inspiră să își adune puterea interioară, să își gestioneze problemele și să meargă mai departe.

4. Nu încerca să îi mulțumești pe toți

Nu vei reuși niciodată.

Dăruirea cu ușurință a energiei tale este o trădare pentru tine, pentru sufletul tău; există momente când trebuie să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc astfel încât să poți ajuta chiar și mai mulți oameni. Cum poți continua treaba ta dacă nu ai suficientă energie pentru tine?

Citește și:

foto main Sergey Nivens/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.