Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru a trăi o viață împlinită

Nu mai aștepta să anticipezi fiecare pas cu precizie maximă ci pur și simplu trăiește. Vei vedea cum îți vei găsi sensul atunci când vei înceta să fii obsedată de el.

Vine un moment în viața fiecăreia dintre noi în care lucrurile de suprafață nu ne mai împlinesc. Acesta este momentul în care începem să căutăm semnificație în tot ceea ce facem și ne gândim la cum putem ava o viață împlinită. Iată cinci pași care te vor ajuta în căutările tale.

1. Definește ce înseamnă o viață împlinită pentru tine

Majoritatea oamenilor visează să trăiască o viață împlinită fără să știe ce presupune asta. Așadar, începe prin a descoperi ce contează pentru tine. Dacă nu poți găsi un sens, creează-ți unul.

2. Reconecteză-te cu tine

Majoritatea oamenilor nu trăiesc o viață împlinită deoarece nu au nicio idee ce contează pentru ei și nici nu știu cine sunt. Conectarea cu cele mai profunde părți ale tale este blocată de temeri, traume și răni vechi. Este nevoie însă să te confrunți cu aceste lucruri pentru a te descoperi. Este cea mai importantă călătorie pe care o poți face.

Citește și:

3. Nu îți mai pierde timpul

Chiar dacă știi ce contează cel mai mult pentru tine și sufletul tău dar îți consumi energia cu lucruri nesemnificative, bați pasul pe loc. Atunci când acorzi atenție lucrurilor care nu sunt importante, viața ta va deveni fără sens și fără substanță.

4. Încearcă lucruri noi.

O viață împlinită poate presupune o înșiruire de întâmplări ca într-un film de acțiune sau poate fi ceva la fel de simplu precum petrecerea timpului alături de cei dragi. Uită orice idei preconcepute și încearcă lucruri noi. Experimentează, joacă-te.

5. Nu mai pune presiune asupra ta

Fii mai blândă cu tine însăți. Nu trebuie să fii perfectă. Nu este nevoie să trăiești cea mai perfectă viață posibilă. Nimeni nu știe 100% ce îi place cel mai mult. Este o chestiune de timp și de a-ți da voie să experimentezi. Nu transforma găsirea răspunsului într-o obsesie. Trăiește și bucură-te de viață.

Citește și:

Când ceilalți ies să se distrează, du-te cu ei. Dacă există un film pe care vrei să îl vezi la cinema, ia-ți bilet. Dacă vrei să călătorești, împachetează. Eliberează-te de povara trăirii unei vieți semnificative. Nu mai aștepta să anticipezi fiecare pas cu precizie maximă ci pur și simplu trăiește. Vei vedea cum îți vei găsi sensul atunci când vei înceta să fii obsedată de el.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.