Setari Cookie-uri

Ritual de dimineata pentru o vara magica

Vara aceasta poate fi magică, știi asta? Nimic nu te poate ajuta mai mult să experimentezi această stare decât să înveți cum să îți începi fiecare zi, chiar și una de vacanță, în cel mai potrivit mod. Iată cum.

1. Incepe-ți dimineața cu acești șapte pași

Oamenii de succes au mici ritualuri matinale care îi ajută să își înceapă ziua cu dreptul. Îți poți crea propriul ritul sau poți urma aceși șapte pași care nu îți vor lua mai mult de 15 minute.

Începeți prin a deschidere fereastra. Respiră adânc de cinci ori. Eliberează emoțiile stagnante cu ajutorul expirației timp de 1 minut. Apoi fă mișcare timp de 5 minute și bea apă. Cântă timp de 1 minut, meditează timp de 5 și stabilește-ți intenția pentru zi respectivă.

2. Gândește-te la 5 lucruri pentru care ești recunoscătoare

Una dintre cele mai rapide căi de a-ți schimba starea de spirit de la negativ la pozitiv este să te gândești la lucrurile pentru care ești recunoscătoare

Citește și:

In cazul în care crezi că nu există astfel de lucruri în viața ta, acest exercițiu este în special pentru tine.

3. Scrie o pagină în jurnalul tău personal

Ținerea unui jurnal este probabil unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care le poți integra în stilul tău de viață. Este o stare de spirit emoțională puternică în care te conectezi cu cea mai reală versiune a ta. Este o tehnică simplă care îți oferă ocazia de a conștientiza sentimentele despre care nu aveai habar că există.

Așadar, cumpără-ți un jurnal și în fiecare dimineață, înainte de micul dejun, în cel mai potrivit moment pentru tine, începe să scrii. Scrie ce anume simți despre tine însăți, despre zi respectivă. Scri care sunt așteptările și obiectivele tale, ce anume contează cel mai mult pentru tine în ziua respectivă.

Citește și:

Dacă dorești ca acest proces să fie unul și mai eficient, îți recomand să îți împarți jurnalul în trei secțiuni diferite. Prima poate dedicată exprimării oneste a sentimentelor tale. Cea de-a doua poate fi despre obiectivele tale zilnice. Iar cea de-a treia poate fi despre lucruri importante pe care merită să le ții minte.

foto main: L Julia, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.