Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 22-28 iulie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie sa scapi de trecut

Pentru a fi linistita in prezent trebie sa inveti sa faci pace cu trecutul. Sa lasi in urma amintirile, sa inchizi usa si sa arunci cheia indreptandu-ti atentia doar asupra clipelor pe care le traiesti acum. Fii recunoscatoare pentru tot ce ai invatat pana acum si mergi mai departe, traiesti viata ACUM.

Taur - Ai nevoie sa iesi din zona de confort

Lucruri frumoase ti se pot intampla daca alegi sa nu mai ramai legata de confortul in care traiesti si indraznesti sa iesi in lume, sa incerci lucruri noi, sa iti asumi riscuri, sa experimentezi, sa dai gres si sa inveti lectii importante. Crede in tine si vei reusi sa vezi oportunitati la tot pasul.

Gemeni - Ai nevoie de multa liniste

In aceasta perioada nu iti doresti nimic altceva decat multa liniste. Simti nevoia sa te izolezi de oamenii din jurul tau si sa te inchizi in carapacea ta, sa iti asculti gandurile si sa iti pui in ordine sentimentele astfel incat sa regasesti pacea pe care o cauti de atat de mult timp.

Citește și:

Rac - Ai nevoie de o persoana de incredere in jurul tau

Treci printr-o perioada destul de aglomerata si plina de provocari pe plan profesional si simti nevoia sa ai alaturi de tine o persoana de incredere, care sa te sustina, sa te sprijine si sa te ajute sa vezi lucrurile dintr-un unghi pozitiv. Ai rabdare, totul va fi bine in cele din urma.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.