Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 22-28 iulie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de oameni sinceri

In aceasta perioada trebuie sa faci cateva schimbari importante in ceea ce priveste viata profesionala. Esti entuziasmata si, in acelasi timp, iti este teama de ce urmeaza. De aceea este foarte important sa te inconjori de oameni sinceri, care sa te ajute, sa te sustina si sa te indrume atunci cand vei avea nevoie.

Capricorn - Ai nevoie sa lupti pentru ce iti doresti

Indrazneste sa crezi in tine si sa lupti pentru ce iti doresti. In aceasta saptamana astrele iti ofera posibilitatea sa faci ceva pentru tine, sa iti asculti instinctul si sa alegi cu inima. Nu te da batuta cand intampini un obstacol, esti mai puternica decat crezi.

Varsator - Ai nevoie de mai mult timp liber

Simti nevoia sa faci o schimbare, insa inca nu te consideri suficient de pregatita pentru aceasta noua etapa a vietii tale. De asemenea, parca ai avea nevoie de mai mult timp liber in care sa incerci sa iti planifici urmatoarea perioada fix asa cum trebuie.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa stii ce iti doresti

Alergi dupa doi iepuri si este posibil ca la final sa nu prinzi niciunul si sa fii profund dezamagita. Incearca sa iti prioritizezi lucrurile si sa incerci sa iti construiesti singura drumul in viata. Tu stii cel mai bine ce iti doresti.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.