Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 22-28 iulie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie de mai mult timp

Este posibil sa incepi sa lucrezi la un proiect destul de important si trebuie sa iti concentrezi atentia doar asupra acestuia. Ai nevoie sa inveti cum sa iti gestionezi timpul astfel incat sa reusesti sa te ocupi de tot ce iti propui fara sa iti neglijezi viata sentimentala.

Fecioara - Ai nevoie sa renunti la oamenii toxici din viata ta

Nu esti deloc multumita de modul in care evolueaza lucrurile pe plan personal si simti nevoia sa faci o schimbare. Astrele sunt de partea ta si te sustin si iti fac mai usoara sarcina de a te indeparta de oamenii toxici din viata ta. Dupa ce faci asta vei vedea cum lucrurile se vor linisti.

Balanta - Ai nevoie de sfaturi bune

Aceasta perioada este una a schimbarilor pe toate planurile pentru tine. Chiar daca de multe ori alegi sa te bazezi pe intuitie, de data aceasta te simti coplesita de tot ce se intampla si simti nevoia sa ai in jurul tau oamenii dragi, care sa te sustina si sa te sprijine neconditionat.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa inveti sa te iubesti

Aceasta saptamana este una foarte buna pentru tine in ceea ce priveste viata personala. Ai suficient timp pentru a invata sa construiesti o relatie mult mai profunda si mai sincera cu tine. Invata sa te iubesti si vei vedea cat de mult se vor schimba lucrurile.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.