Setari Cookie-uri

Sa nu te indoiesti niciodata de puterea lui Dumnezeu 

Fii tare si curajoasa! Nu-ti fie frica. Nu te descuraja pentru ca langa tine este tot timpul cineva, oriunde mergi.

Stiu prin ce treci. Stiu ca este greu. Stiu durerea pe care o simte sufletul tau. Stiu singuratatea de care se sperie inima ta. Speranta scade in intensitate. Credinta parca nici nu mai exista. Nu mai ai puterea de a vedea luminita de la capatul tunelului. Te simti ca si cum ai fi blocata si nu mai poti merge mai departe.

Cat sa mai induri? Cat sa mai suferi?

Inima ta este deja franta in bucati marunte.

Te simti dezamagita. Toate planurile facute, toate sperantele puse, toate visurile pentru viitor pur si simplu dispar din fata ochilor tai... si esti singura din nou. Nu stii ce sa faci. Nu stii cum poti continua cand in jurul tau vezi si simti doar durere.

Prea multe provocari. Prea multa tristete. Prea multe ganduri negre.

Si, mai mult decat atat, te simti singura. Desi esti inconjurata de oameni ai impresia ca nimeni nu te poate intelege cu adevarat. Ca acesta este doar drumul tau si oricat de mult ar incerca cei din jurul tau sa iti fie aproape, nu iti pot vindeca inima.

Citește și:

Si este obositor. Totul se simte aproape sufocant. Insa in toata aceasta furtuna vreau sa stii ca ai pe cineva mereu aproape - ca Universul este acolo. Ca Dumnezeu nu te-a parasit si nici nu te va parasi vreodata.

In timp ce stai si te intrebi cate mai poti indura, el pune la punct detaliile pentru viitorul tau. Are un plan mai frumos decat iti poti imagina. Este pregatit sa iti ofere tot ce ai nevoie pentru a fi fericita. Dar trebuie sa intelegi ca vei primi toate aceste lucruri atunci cand vei fi pregatita, nu cand iti vei dori tu.

Mai ai putina rabdare. Ai incredere in el. Gaseste puterea in sufletul tau de a merge mai departe, de a depasi toata aceasta durere, de a face urmatorul pas catre lumina.

Aceasta perioada este trecatoare si este in viata ta cu un scop, pentru un motiv. Ai incredere in el si totul va fi bine.

foto main: Cristina Conti, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.