Setari Cookie-uri

5 Promisiuni pe care sa i le faci sufletului tau chiar acum

Respecta fiecare promisiune pe care o faci si fa doar promisiuni pe care le poti respecta. 

Iata care sunt cele mai importante promisiuni pe care sa ti le faci si pe care sa le respecti:

1. Promite-ti sa iti asculti corpul si mintea cand iti spun ca esti stresata.

Nu incerca sa duci mai multe decat poti duce. Daca nu mai poti ia o pauza. Daca iti simti sufletul trist si corpul obosit si stresat, trebuie sa intelegi ca acestea sunt semne ca ai nevoie de odihna. Fa ceva pentru tine, care sa te ajute sa te relaxezi si sa te incarci cu energie pozitiva.

2. Promite-ti sa zambesti in fiecare zi

Zambetul este precum un medicament gratuit pentru suflet. In doar cateva secunde poti fi intr-o stare de spirit mai buna cu un simplu zambet oferit din inima (de asemenea, este un stimulator de energie pozitiva si de reducere a stresului).

3. Promite-ti sa nu te mai concentrezi pe aspectele negative

Nu iti mai face ganduri negative, nu te mai concentra pe tot ce este rau. Incearca sa elimini acele ganduri toxice din mintea ta si, cel mai important, sa inveti sa vezi partea plina a paharului.

Citește și:

4. Promite-ti sa traiesti in prezent

Ce rost are sa te concentrezi asupra viitorului cand el nici macar nu exista? Sau, si mai grav, ce rost are sa iti indrepti atentia asupra trecutului cand nu mai poti schimba nimic? Singurul moment care se intampla cu adevarat si pe care il poti trai este cel prezent. ACUM traiesti viata ta, asa ca fa-o sa merite.

5. Promite-ti sa ai incredere in Univers

Accepta provocarile care apar in calea ta. Accepta schimbarile cand sunt necesare. Accepta planul pe care Universul il are pregatit pentru tine.

foto main: Microscope, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.