Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 29 iulie - 4 august?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie sa-ti iei soarta in maini

In aceasta saptamana ai nevoie sa crezi in tine mai mult ca oricand. Ai nevoie sa fii sigura pe tine. Ai nevoie sa indraznesti sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Urmeaza sa se intample lucruri minunate, insa pentru asta trebuie sa fii pregatita sa iti asumi riscuri si sa nu te dai batuta sub nicio forma.

Taur - Ai nevoie de deconectare

Ultima perioada a fost una foarte stresanta si dificila pentru tine din toate punctele de vedere, asa ca in urmatoarele zile tot ce trebuie sa faci este sa te linistesti. Incearca sa iti indrepti mai mult atentia asupra activitatilor care te ajuta sa te relaxezi si care iti bucura sufletul. De asemenea, plimbarile in aer liber te vor incarca cu energie pozitiva.

Citește și:

Gemeni - Ai nevoie de un sfat care sa te ajute

In aceasta saptamana este posibil sa iti doresti foarte mult sa faci cateva schimbari importante in ceea ce priveste viata profesionala. Nu esti inca sigura in privinta drumului pe care ai vrea mergi, asa ca incerci sa discuti despre asta cu o persoana din familie in care ai mare incredere si care te poate ajuta cu un sfat intelept.

Rac - Ai nevoie sa ai de multa incredere in tine

Lucrurile se indreapta catre directia potrivita pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala. Si asta nu este tot - ele se indreapta cu viteza luminii. Este o perioada usor aglomerata, insa incredibil de frumoasa. Ai mai multa incredere in tine,e sti pe drumul pe care trebuie sa fii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.