Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 29 iulie - 4 august?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie sa inveti sa pretuiesti mai mult prezentul

Trebuie sa inveti sa te distantezi de trecut pentru ca nu mai poti face nimic cu privire la tot ce s-a intamplat si sa nu te mai gandesti atat de mult la viitor deoarece nu stii ce si cum va fi. In plus, incearca sa pretuiesti mai mult prezentul, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ti se intampla si, cel mai important, sa treiesti ACUM.

Fecioara - Ai nevoie de mai mult timp in aer liber

Aceasta saptamana va fi una destul de aglomerata in ceea ce priveste viata prfesionala si nu prea vei avea timp pentru tine. Incearca, insa, sa iti planifici astfel zilele astfel incat sa reusesti sa stai mai mult in aer liber. Natura te ajuta sa te deconectezi, sa uiti de toate problemele si sa iti incarci sufletul cu energie pozitiva.

Balanta - Ai nevoie de oameni care sa te iubeasca neconditionat

In aceasta saptamana acorzi mare atentie vietii personale; incerci sa faci pace cu trecutul si sa rezolvi conflictele pe care le ai cu cei din jurul tau. Ai nevoie sa fii inconjurata de oameni care sa te iubeasca neconditionat si care sa nu incerce sa te schimbe.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie de cat mai multa liniste

Trebuie sa faci cateva schimbari importante in ceea ce priveste viata profesionala, asa ca incerci sa te deconectezi de la tot ce se intampla in jurul tau si sa te inchizi in carapacea ta. Ai nevoie de cat mai multa liniste pentru a analiza situatia si a te asigura ca iei deciziile potrivite.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.