Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 29 iulie - 4 august?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de o scurta pauza

Lucrurile se intampla frumos pentru tine, insa se intampla cu viteza luminii si simti ca nu mai poti face fata tuturor acestor schimbari. In urmatoarea perioada iti doresti foarte mult sa iei o scurta pauza si sa uiti de tot ce se intampla in jurul tau, sa te relaxezi, sa te reconectezi cu sufletul tau.

Capricorn - Ai nevoie sa crezi in visurile tale

In aceasta perioada se pot intampla cateva lucruri destul de interesante, de aceea este foarte important sa inveti sa iesi din zona de confort si sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Acum, mai mult ca niciodata, ai nevoie sa crezi din tot sufletul si cu toata fiinta ta in visurile tale.

Varsator - Ai nevoie sa inveti sa te iubesti

In aceasta saptamana astrele te sfatuiesc sa incerci sa acorzi mai multa atentie relatiei pe care o ai cu propria persoana. Este timpul sa te accepti cu bune si cu rele, sa te iubesti neconditionat, sa te apreciezi, sa fii blanda cu tine si, cel mai important, sa ai grija de sufletul tau incredibil.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa risti

Lucrurile pe care ti le doresti nu vor ajunge la tine pentru ca asa se intampla in viata. Visurile nu se vor implini pentru ca Universul lupta pentru tine. Nici vorba! Este timpul sa inveti sa iei decizii, sa lupti pentru ce vrei, sa depasesti obstacole si sa nu te dai batuta pana cand nu ajungi acolo unde trebuie.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.