Setari Cookie-uri

Cadoul divin pe care Universul ți l-a oferit la naștere în funcție de luna în care te-ai născut

Luna în care te-ai născut dezvăluie care este cadoul magic pe care l-ai primit la naștere de la Univers. 

Ești curioasă să afli care este cadoul primit de la Univers?

Berbec - Ai puterea de a încuraja oamenii

Ești genul de persoană care este intotdeauna alături de cei dragi și care ar face orice pentru cei care suferă. Cadoul divin pe care Universul ți l-a oferit la naștere este legat de puterea pe care o ai de a încuraja oamenii, de a îi face să se simtă mai bine, de a le da sfaturi și de a îi ajuta în momentele dificile.

Taur - Ai puterea de a salva lumea

Eșți genul de persoană care se concentrează mai întâi pe oamenii din jur și abia apoi pe ea. Lupți constant ca lumea în care trăim să fie o lume mai bună, mai sinceră, mai blândă, mai iubitoare. Crede-mă, lupta ta nu este în zadar, reușești să schimbi ceva puțin câte puțin. Să nu te dai bătută niciodată.

Citește și:

Gemeni - Ai puterea de a vedea întotdeauna partea plină a paharului

Eșți genul de persoană care se concentrează intotdedauna pe lucrurile pozitive. Oricât de dificilă ar fi o situație, încerci să rămâi optimistă, să vezi partea plină a paharului și, cel mai important, să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor pe care le ai de făcut pentru a rezolva cât mai repede momentul greu.

Rac - Ai puterea de a oferi cea mai frumoasă iubire

Ești una dintre puținele persoane care știu cât de importantă este iubirea adevărată. În momentul în care iubești, iubești necondiționat, cu tot sufletul, accepți persoana de lângă tine cu bune și cu rele, cu calități și defecte și ai face orice pentru a îi fi bine și pentru a o face cu adevărat fericită.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.