Setari Cookie-uri

Cadoul divin pe care Universul ți l-a oferit la naștere în funcție de luna în care te-ai născut

Luna în care te-ai născut dezvăluie care este cadoul magic pe care l-ai primit la naștere de la Univers. 

Săgetător - Ai puterea de a vindeca și de a aduce optimism

Tu știi ce trebuie să faci într-o situație dificilă. Știi ce trebuie să spui când cineva suferă. Știi cum poți pune un zâmbet pe o față tristă. Această putere incredibilă este de neprețuit - ai grijă de ea deoarece foarte puțini oameni reușesc să vindece și să mai aducă optimism într-o lume în care toți suntem concentrați doar pe noi.

Capricorn - Ai puterea de a inspira oamenii din jur

Ești foarte curajoasă și întotdeauna iubești să ieși din zona de confort, să înveți lucruri noi, să încerci experiențe îndrăznețe. Ai puterea de a inspira oamenii din jur să își deschidă inima, să descopere, să fie ei înșiși, să trăiască această viață așa cum își doresc și să se bucure de fiecare clipă.

Citește și:

Vărsător - Ai puterea de a răspândi pace

În sufletul tău există întotdeauna liniște și pace. Cadoul divin pe care Universul ți l-a oferit la naștere este puterea incredibilă de a răspândi zâmbete, iubire și liniște sufletească. În momentul în care oamenii vorbesc cu tine simt că pot face ceva, că la ei este puterea de a schimba lucrurile, de a găsi soluții, de a merge mai departe.

Pești - Ai puterea de a iubi necondiționat

Iubirea pe care tu o oferi este una incredibilă, încărcată de emoție, de sinceritate, de pasiune. Ești foarte atentă cu oamenii la care ții și întotdeauna spui ce ai pe suflet. Știi cât de mult contează să dăruiești dragoste, așa că scopul tău în viață este să oferi cât mai multor persoane această emoție pură și minunată.

Citește și:

foto main: Anton27, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.