Setari Cookie-uri

Cadoul divin pe care Universul ți l-a oferit la naștere în funcție de luna în care te-ai născut

Luna în care te-ai născut dezvăluie care este cadoul magic pe care l-ai primit la naștere de la Univers. 

Leu - Ai puterea de a schimba energiile din jurul tău

Cadoul divin pe care Universul ți l-a oferit la naștere este puterea incredibilă de a schimbă energiile din jurul tău. Ești întotdeauna cu zâmbetul pe buze, hotărâtă să vezi binele din oameni și să îi ajuți atunci când aceștia au nevoie. Iar când intri într-o încăpere schimbi radical starea de spirit a celor aflați în ea.

Fecioară - Ai puterea de a face bine

Ești concentrată întotdeauna să oferi o mână de ajutor celor care au nevoie de ea. Puterea ta incredibilă este de a face bine - de a ajuta oamenii, de a oferi sfaturi, de a găsi soluții, de a fi umărul pe care cineva să îl folosească pentru a se descărca de tot ce simte, de a oferi cele mai calde îmbrățișări.

Citește și:

Balanță - Ai puterea de a înțelege foarte bine oamenii

Relația pe care tu o ai cu oamenii este una cu adevărat specială. Întotdeauna reușești să empatizezi cu ei, să simți ce simt ei cu adevărat, să îi înțelegi fără că aceștia să fie nevoiți să dezvăluie prea multe. Și, pe lângă acest dar al tău, știi ce să spui la momentul potrivit astfel încât totul să fie mai bine.

Scorpion - Ai puterea de a fi conectată puternic la Univers

Cadoul divin pe care l-ai primit la naștere este conexiunea pe care o ai cu Dumnezeu. Ești într-o legătură foarte profundă cu Universul, cu divinitatea, cu tot ce se întâmplă în jurul nostru. Întotdeauna înțelegi care este situația și, în loc să te plângi, cauți soluții pentru a rezolva lucrurile.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.