Setari Cookie-uri

4 Moduri nebunesti prin care lasam ca viata sa treaca pe langa noi si cum le putem elimina definitiv

Le regasesti la tine?

1. Lasam ca viata sa treaca pe langa noi concentrandu-ne pe lucrurile care ne distrag

Distragerile sunt mai daunatoare si mai tentante decat ne dam noi seama. Motivul pentru care ne umplem vietile cu lucruri care ne distrag atentia de la ce este important cu adevarat este destul de simplu: suntem speriati de ce se intampla cu adevarat viata noastra. De aceea nu trebuie sa lasam ca distragerile sa ne tina in spate si sa ne impiedice sa traim asa cum ne dorim.

Ce avem de facut: Trebuie sa ne formam un ritual, un obicei - la fiecare 30 de minute luam o scurta pauza din tot ce facem pentru a respira profund si a ne relaxa timp de 10 secunde. Luand aceasta pauza in timp intelegem cand ne pierdem din nou in distrageri.

2. Lasam ca viata sa treaca pe langa noi lasandu-ne coplesiti de ce se intampla in jurul nostru

Daca avem prea multe lucruri de facut intr-o zi, ne putem simti obositi, fara speranta, neajutorati. "Cum pot face tot intr-o singura zi?" - ne intrebam adesea.

Citește și:

Toti suntem coplesiti din cand in cand de viata si de tot ce se intampla in jurul nostru.

Ce avem de facut: In loc sa ne gandim ca sunt prea multe de facut, schimbam situatia si ne intrebam "Cum ar fi daca ma concentrez doar asupra lucrurilor care conteaza?". Si incercam sa ne apucam de treaba fara sa mai cautam scuze si sa pierdem timpul degeaba.

3. Lasam ca viata sa treaca pe langa noi fiind in mod constant indecisi

De multe ori nu stim ce sa facem in continuare. Adesea, acest tip de indecizie nu duce la nimic bun. Din contra, duce la dorinta de a renunta.

Ce avem de facut: facem o alegere pe baza deciziilor pe care le avem la dispozitie, ascultandu-ne mult intuitia. Apoi luam masuri imediate pentru a vedea cum merge. Rezultatul este intotdeauna acelasi: ori facem progrese ori facem o greseala din care avem ceva de invatat pentru a progresa.

Citește și:

4. Lasam ca viata sa treaca pe langa noi temandu-ne de esec

Frica de esec ne poate controla mintile. Ne poate transforma in oameni confuzi, tematori, care aleg sa stea in acel loc cald si confortabil pentru intreaga viata.

Ce avem de facut: Ne reamintim clipa de clipa ca visurile trebuie implinite. Nimeni nu ne poate tine departe de succesul pe care il meritam. Esecul nu este de fapt cel mai rau rezultat; sa traiesti o viata dictata de altii fara sa incerci sa faci ce iubesti este cel mai rau rezultat.

foto main: Laura Crazy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.