Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 2-9 septembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie sa te iubesti

In ultima perioada ai fost acolo pentru toata lumea care a avut nevoie de sfatul si ajutorul tau. Acum te simti secata de energie si trebuie sa incerci sa faci o schimbare in viata ta. Este momentul sa te pui pe primul loc; nu este un gest egoist, este un gest de iubire.

Fecioara - Ai nevoie de timp

In aceasta saptamana ai foarte multe lucruri interesante de care trebuie sa te ocupi. TImpul, insa, nu este de partea ta, asa ca trebuie sa inveti sa iti planifici cat mai bine fiecare zi astfel incat pana duminica sa reusesti sa rezolvi tot ce iti propui.

Balanta - Ai nevoie de rabdare

In aceasta saptamana astrele iti recomanda sa iti indrepti atentia asupra vietii sentimentale; ai ocazia sa rezolvi acele conflicte dificile avute cu partenerul de cuplu. Trebuie, insa, sa te inzestri cu multa rabdare, cu calm si sa fii dispusa sa faci compromisuri importante.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa iti asculti intuitia

Prima saptamana din septembrie iti aduce o serie de schimbari interesante in ceea ce priveste viata profesionala. Asculta sfaturile primite de la oamenii din jurul tau, insa incearca sa iti asculti intuitia. Tu stii cel mai bine care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.