Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 2-9 septembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de tine insati

In aceasta saptamana ai nevoie sa crezi in tine. Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Sa fii puternica. Sa mergi mai departe, sa depasesti obstacolele pe care le intalnesti. Sa nu renunti pana cand nu vei ajunge acolo unde visezi de atat de mult timp.

Capricorn - Ai nevoie sa te regasesti

Fiecare schimbare care intervine in aceasta saptamana te indeparteaza mai mult de telul tau. Incearca sa iti faci putin timp si sa fii mai atenta la ce iti doresti cu adevarat. Cine esti tu? De ce ai nevoie pentru a fi fericita? Raspunde-ti la aceste intrebari si descopera de ce ai nevoie de la viata.

Varsator - Ai nevoie sa iti cunosti visurile

Trebuie sa te concentrezi mai mult asupra relatiei pe care o ai cu propria persoana. In urmatoarea perioada astrele iti ofera unda verde si iti permit sa te redescoperi. Ai nevoie sa iti cunosti visurile astfel incat sa faci schimbarile necesare pentru tine si fericirea sufletului tau.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa oferi iubire

In aceasta saptamana multe persoane vor avea nevoie de tine; incerci sa le fii alaturi, sa te sprijini neconditionat, sa le ajuti in momentele dificile si sa le dai sfaturile potrivite la momentul potrivit. Sufletul tau se simte impacat pentru ca stie ca ofera toata iubirea pe care o poate oferi.

foto main: MillaF, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.