Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 9-15 septembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie de curaj

Este posibil ca lucrurile sa evolueze neasteptat de repede pe plan sentimental. Esti usor speriata, insa stii ca totul va fi bine deoarece esti exact acolo unde trebuie sa fii. Alege sa fii curajoasa si sa darami toate acele ziduri pe care le-ai construit in jurul inimii tale.

Taur - Ai nevoie sa iesi pentru putin din rutina

Lucruri frumoase ti se intampla pe plan profesional, insa este posibil sa te simti destul de obosita si sa nu mai dai randament. Ia-ti doua sau trei zile libere si incearca sa te relaxezi, sa iesi putin din rutina, sa iti bucuri sufletul.

Gemeni - Ai nevoie sa crezi in tine

Crede in tine si totul se va schimba. Profita de aceasta saptamana si permite-ti sa patrunzi in sufletul tau si sa iti asculti inima. Sa inveti sa iti urmezi intuitia indiferent de ce spun oamenii din jur. Sa alegi fericirea pentru tine.

Citește și:

Rac - Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Aceasta perioada este una dificila, insa interesanta pentru tine deoarece intamplarile de care ai parte te determina sa ai mai mult ca niciodata incredere in tine si sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Urmeaza sa se intample lucruri minunate.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.