Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 9-15 septembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie sa inveti sa ai rabdare

Lucrurile nu se intampla atunci cand iti doresti tu, ci cand esti pregatita sa se intample. Nu mai grabi nimic, fa un pas in spate si incearca sa ai rabdare. Permite Universului sa isi joace cartea si sa iti deseneze destinul. Va fi mai frumos decat crezi tu.

Fecioara - Ai nevoie de mai multa iubire in jurul tau

Este posibil ca aceasta perioada sa fie una mai dificila pentru tine, motiv pentru care incerci sa iti indrepti atentia asupra oamenilor din jurul tau si sa astepti de la ei iubire si intelegere (fix asa cum le-ai oferit si tu in momentele mai putin frumoase).

Balanta - Ai nevoie ca oamenii sa creada in tine

Este posibil ca in aceasta saptamana sa iti doresti sa faci cateva schimbari importante pe plan profesional si iti doresti tare mult ca superiorii sa creada in tine, sa te sustina si sa iti ofere unda verde pentru a iti pune ideile in practica.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa te iubesti

Invata sa crezi in tine, sa te iubesti, sa te pretuiesti. Invata sa iti urmezi inima si sa iti asculti sufletul. Invata sa te pui pe primul loc, in special in aceasta saptamana in care lucrurile par sa se miste cu viteza luminii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.