Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 9-15 septembrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie sa iesi din zona de confort

In aceasta saptamana se pot intampla numeroase lucruri frumoase pentru tine pe toate planurile, insa pentru a te bucura de tot ce ti se intampla trebuie mai intai sa gasesti puterea de a darama zidurile din jurul tau si de a iesi din zona de confort.

Capricorn - Ai nevoie sa stii cine esti

Trebuie sa fii mai atenta la sentimentele tale, la emotiile pe care le simti, la ceea ce traiesti. Ai nevoie sa iti asculti inima, sa iti intelegi sufletul si sa te redescoperi. Profita de aceasta perioada si invata sa intelegi de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita.

Varsator - Ai nevoie sa iti asculti intuitia

Este posibil sa iti doresti sa faci cateva schimbari in aceasta saptamana in ceea ce priveste cariera ta. Apare o oportunitate frumoasa si vrei sa profiti de ea. Chiar daca oamenii din jur iti dau sfaturi bune de obicei, de data aceasta incearca sa iti asculti intuitia.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de ajutorul astrelor

Multe lucruri urmeaza sa se intample in aceasta saptamana pentru tine, in special pe plan profesional. Apar cateva oportunitati de care vrei sa profiti, insa ai nevoie de ajutorul astrelor, mai exact trebuie ca acestea sa te ajute sa fii in momentul potrivit si la locul potrivit.

foto main: pathdoc, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.