Setari Cookie-uri

8 Mantre simple pe care sa ti le spui in aceasta toamna pentru a elimina stresul si a creste vibratia pozitiva

Iata cateva mantre foarte simple care pot ajuta la eliminarea stresului in orice moment al zilei. Le poti spune de cate ori ai nevoie.

Cu toate schimbarile sale, toamna poate fi un anotimp destul de dificil in special pentru persoanele sensibile. Frunzele incep sa cada si totul pare lipsit de viata la un moment dat, vremea se schimba, ploile sunt destul de dese, ziua este din ce in ce mai scurta. Cu toate aceste modificari este destul de usor sa ai o perioada mai dificila si sa te simti fara energie, stresata si agitata.

Iata cateva mantre foarte simple care pot ajuta la eliminarea stresului in orice moment al zilei. Le poti spune de cate ori ai nevoie. De asemenea, le poti scrie pe un post it pe care sa il lipesti intr-un loc vizibil (frigider, usa de la intrare, oglinda de la baie) astfel incat sa dai peste ele mai tot timpul.

Acestea sunt mantrele pentru toamna:

1. Acord atentie lucrurilor importante. Nu mai pierd timpul concentrandu-ma pe ce nu trebuie. Fac un pas inainte. Ascult ce se intampla in jurul meu si in interiorul meu.

Citește și:

2. Ma opresc din alergat. Nu ma mai grabesc nicaieri. Incetinesc si schimb ritmul zilei mele. Ma bucur de fiecare clipa pentru ca este un cadou oferit de la Univers.

3. Aleg sa am grija de mine inainte de a avea grija de cei din jurul meu. Aleg sa fiu atenta la sentimentele si emotiile mele, sa imi bucur sufletul, sa gasesc activitati care sa imi puna zambetul pe buze. Aleg fericirea pentru mine.

4. Invat sa spun nu provocarilor care nu sunt pentru mine chiar daca asta inseamna sa supar sau sa deranjez pe cineva drag. Invat sa aleg ce este mai bine pentru mine si sa nu mai permit nimanui sa imi scurga sufletul de energie.

5. Sarbatoresc micile victorii. Un mic pas este o evolutie. Clipa de clipa evoluez si ma bucur de tot ce mi se intampla.

6. Invat din greseli. Nu ma opresc in fata obstacolelor, incerc sa le depasesc, sa urc munti, sa lupt pentru ce imi doresc. Fac o greseala, invat din ea si merg mai departe.

Citește și:

7. Aleg sa fiu flexibila, sa accept si alte pareri, sa ascult sfaturi, sa inteleg si alte puncte de vedere. Insa cand trebuie sa iau o decizie, ma las condusa de intuitie. Eu stiu cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericita.

8. Clipa de clipa aleg dragostea. Secunda de secunda respir dragoste. Adun iubire in jurul inimii mele.

foto main: AstroStar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.