Setari Cookie-uri

Ca sa fii fericita trebuie te accepti mai intai asa cum esti. Obiceiuri care nu iti permit sa fii fericita

Daca obiceiurile nu te ajuta sa gasesti fericirea, atunci poate ca ar trebui sa le schimbi. Iata cateva exemple de obiceiuri care iti vor fura fericirea daca le permiti:

Cu totii cautam fericirea in jurul nostru si intotdeauna evitam un singur loc: sufletul nostru. Alergam dupa fericire de parca ea ar fi un cadou cu funda pe care ni l-ar putea oferi o persoana. Nu, fericirea este o stare care se naste din adancul inimii, care creste daca inveti sa fii sincera cu tine, sa te accepti asa cum esti, sa faci ceea ce iti place, sa apreciezi lucrurile marunte si sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai obtinut pana acum.

In cele din urma, devii ceea ce faci in mod repetat. Daca obiceiurile nu te ajuta sa gasesti fericirea, atunci poate ca ar trebui sa le schimbi. Iata cateva exemple de obiceiuri care iti vor fura fericirea daca le permiti:

1. Te concentrezi mereu pe povestea celor din jurul tau si niciodata pe povestea ta.

Ai tot ce iti trebuie pentru a fi fericita. O schimbare incredibila se intampla atuncic and decizi sa preiei controlul vietii sale. Asta inseamna sa devii responsabila, sa iei masuri si sa mergi mai departe. Inseamna sa vorbesti pentru tine si sa decizi pentru tine. Inseamna sa inveti sa te respecti, sa iti folosesti propriile idei si instincte pentru a iti scrie povestea.

Citește și:

2. Astepti momentul perfect.

Sa iti spun ca momentul perfect nu exista? Momentul perfect, de fapt, este cand decizi tu sa fie... si poate fi chiar acum.

3. Te concentrezi asupra starilor negative

Acorzi o atentie deosebita emotiilor negative. Permiti stresului, anxietatii, durerii, tristetii sa te copleseasca. Nu te mai intereseaza de luminita de la capatul tunelului pentru ca sufletul tau este plin de amaraciune. Este momentul sa faci ordine in mintea ta; sa te deconectezi de toate acele ganduri care iti fac rau si sa mergi mai departe fara a privi inapoi.

4. Te framanti cand intampini dificultati

O zi proasta este doar o zi proasta. Alege sa nu o faci sa fie mai importanta. Alege sa mergi mai departe, sa cauti solutii, sa rezolvi probleme. Fiecare zi aduce lectii noi si posibilitati noi. Exista intotdeauna un mod de a face urmatorul pas inainte pe calea pe care ai ales-o.

Citește și:

5. Te tii de ceva sau cineva care te raneste

Uneori trebuie sa te indepartezi de lucrurile sau de oamenii care te ranesc. Nu pentru ca nu iti pasa, ci pentru ca lor nu le pasa. Poate fi greu, insa alege sa nu mai pierzi nici o secunda din timpul tau incercand sa repari ceva sau pe cineva care te raneste in mod constant.

foto main: brickrena, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.