Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 14-20 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie sa iti traiesti viata asa cum iti doresti

Nu te mai concentra pe ce spun oamenii din jurul tau si incearca sa iti traiesti viata asa cum iti doresti. Fa alegerile pe care tu le consideri necesare, alege drumul care iti elibereaza sufletul si bucura-te de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Profita de aceasta saptamana pentru a iti pune in aplicare planurile pentru viitor.

Fecioara - Ai nevoie de liniste si pace

Pentru a lua deciziile potrivite pe plan profesional, este foarte important sa iti calmezi mintea, sa iti alungi toate gandurile negative si sa te concentrezi asupra drumului pe care vrei sa il faci in viata. Nu te grabi si analizeaza cu mare atentie fiecare detaliu.

Balanta - Ai nevoie de sustinere din partea oamenilor dragi

Aceasta perioada este una mai dificila pentru tine din punct de vedere personal. Simti ca esti pe un alt drum, nu intelegi ce se intampla cu tine si parca nimic nu te mai face fericita. Ai nevoie mai mult ca niciodata de iubire si de intelegere din partea oamenilor din jurul tau.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa fii tu insati

Intr-o lume in care toata lumea poarta masti si nimeni nu isi mai arata vulnerabilitatea si slabiciunile, alege sa fii tu acea persoana sincera. Alege sa renunti la masti si sa iti afisezi sufletul asa cum este el. Alege sa arati oamenilor din jur cat de important este sa fii sincer si sa iti expui sentimentele si emotiile.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.