Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 14-20 octombrie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de un sfat bun

In aceasta saptamana esti usor agitata si asta deoarece urmeaza sa faci o schimbare destul de importanta in ceea ce priveste viata sentimentala; discutiile pe care le porti cu o persoana la care tii tare mult te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa intelegi ce ai de facut pe viitor.

Capricorn - Ai nevoie de mai mult timp

Pe plan profesional, lucrurile par sa se intample cu viteza luminii, iar tu nu poti face fata tuturor schimbarilor din ultima perioada. Ai nevoie de mai mult timp sau de o mana de ajutor din partea unei persoane in care poti avea incredere. De asemenea, sfaturile primite sunt mai mult decat binevenite.

Varsator - Ai nevoie de oamenii potriviti in jurul tau

In aceasta perioada se schimba cateva lucruri pentru tine, in special in ceea ce priveste viata personala, motiv pentru care simti nevoia sa fii inconjurata de oamenii pe care ii iubesti si in care stii ca poti avea incredere deplina.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa crezi in tine

Fa acele compromisuri la care te gandesti in aceste momente. Indrazneste sa faci un pas in fata si sa iti urmezi visurile. Nu, nu va fi usor la inceput, insa va merita. Rezultatele vor fi mai frumoase decat crezi tu. Mergi mai departe si lupta pentru ceea ce iti doresti.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.