Setari Cookie-uri

Cum va fi anul 2020 in functie de zodia in care te-ai nascut?

Esti pregatita sa descoperi cum va fi anul 2020 pentru tine in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut? Atunci citeste in continuare.

Leu

2020 va fi un an plin de provocari pentru tine. Din fericire, tu nu te dai batuta asa de usor; esti plina de vitalitate si lupti pentru visurile tale pana cand ajungi sa le vezi implinite. Spre jumatatea anului iti indrepti atentia asupra vietii personale, unde te bucuri de numeroase surprize din partea astrelor.

Fecioara

Este posibil ca in prima parte a anului 2020 sa iei cateva decizii destul de impulsive. Acest lucru ar putea duce la relatii nepotrivite sau la despartiri si probleme la locul de munca. Poate chiar si la unele alegeri gresite din punct de vedere financiar. Este important sa ramai calma, sa iti asumi raspunderea si sa incerci sa iti rezolvi problemele.

Balanta

Semnul Balanta va avea un 2020 destul de usor; bucura-te de aceste luni, distreaza-te, traieste asa cum iti doresti sa traiesti. Nu vei avea multe responsabilitati nici fata de familie si nici pe plan profesional. Daca esti singura, trebuie sa stii ce iti doresti: o relatie serioasa sau doar flirturi si aventura.

Citește și:

Scorpion

Predictiile zodiacale spun ca 2020 va fi un an de libertate pentru zodia Scorpion. Te vei simti eliberata de toate restrictiile si limitarile din viata ta. Inceputul anului este un moment bun pentru a te concentra pe invatarea unor lucruri noi sau pe descoperirea unor hobby-uri; de asemenea, lucrezi si la imbunatatirea relatiilor cu cei din jurul tau.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.