Setari Cookie-uri

Cum va fi anul 2020 in functie de zodia in care te-ai nascut?

Esti pregatita sa descoperi cum va fi anul 2020 pentru tine in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut? Atunci citeste in continuare.

Sagetator

2020 este un an al rezolutiilor pentru tine. Este un moment bun pentru a da drumul bagajului acumulat pana acum si a te curata de tot ce tine de trecut. Incepe un nou capitol si nu uita ca in mainile tale sunt fraiele vietii; indrazneste sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa ai incredere in tine.

Capricorn

Astrele spun ca anul acesta va fi unul in care te vei concentra foarte mult pe pacea interioara. Te vei simti obosita dupa cat ai alergat in zadar si vei fi pregatita sa faci o pauza. Incerci sa te concentrezi mai mult pe lucrurile pe care le ai deja, sa practici recunostinta si mindfulness. Relatiile cu cei din jurul tau se vor imbunatati considerabil.

Varsator

2020 este anul in care iti dovedesti abilitatile. Este anul in care le demonstrezi tuturor cine esti si ce poti face daca iti pui mintea la contributie. Vei fi la apogeul tau creativ si vei reusi sa obtii tot ce iti doresti. Permite-i imaginatiei sa vorbeasca de la sine si pune in aplicare ideile inovatoare pe care le ai.

Citește și:

Pesti

2020 va fi un an plin de entuziasm si aventura pentru tine. Vei fi suficient de curajoasa pentru a iti deschide sufletul la schimbari; vei incerca lucruri noi pe toate planurile. Locul de munca sau un proiect de suflet pe care vrei sa il transformi intr-o afacere profitabila va servi drept inspiratie pentru tine.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.