Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 2-8 decembrie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima saptamana a iernii 2019 si de ce are nevoie sufletul tau in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie de un sfat bun in momentul potrivit

Este posibil sa iti doresti sa faci cateva schimbari destul de importante in urmatoarea perioada; ai incredere in tine, insa invata sa accepti si sfaturile pe care le primesti de la oamenii din jurul tau deoarece pot fi mai bune decat crezi tu si te pot ajuta sa ajungi mai repede acolo unde iti doresti.

Taur - Ai nevoie sa iesi din zona de confort

Tine minte ca nu creste nimic special in zona ta de confort; pentru a trai cu adevarat viata este important sa darami toate zidurile pe care le-ai construit in jurul tau si sa faci acel salt major. Asuma-ti riscuri, incepe noi proiecte si extinde-ti cercul de cunostinte. Vei vedea cat vei avea de castigat daca faci toate aceste lucruri.

Citește și:

Gemeni - Ai nevoie doar de tine

In aceasta saptamana ai nevoie doar de tine. Ai nevoie sa crezi in tine, sa ai incredere ca totul va fi bine, sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa iti asculti intuitia in momentul in care trebuie sa iei o decizie importanta. In aceasta saptamana ai nevoie sa fii tu insati intr-o lume in care toti oamenii poarta masti.

Rac - Ai nevoie sa stii ce iti doresti de la viitor

Profita de prima parte a saptamanii pentru a incerca sa iti faci un plan pentru urmatoarea perioada. Trebuie sa iti pui in ordine gandurile, sentimentele si ideile. Trebuie sa intelegi ce iti doresti de la viitor si care este drumul pe care vrei sa mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.