Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 2-8 decembrie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima saptamana a iernii 2019 si de ce are nevoie sufletul tau in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Leu - Ai nevoie sa iei deciziile pe care tu le consideri corecte

Nu te lasa influentata de nimeni in aceasta perioada. Incearca sa ai rabdare, sa iti asculti sufletul si sa iei deciziile pe care tu le consideri corecte. Ai incredere in tine pentru ca doar tu stii de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita.

Fecioara - Ai nevoie de mai multa iubire

In aceasta perioada iti este mai greu sa mergi pe drumul tau in viata si sa intelegi ce iti doresti de la viata, asa ca ai nevoie de mai multa iubire; ai nevoie sa te inconjori de oameni frumosi, care sa te sustina neconditionat si sa iti fie alaturi nu doar la bine, ci si la greu.

Balanta - Ai nevoie sa iti asculti sufletul

Nu stii daca lucrurile pe care trebuie sa le faci in aceasta perioada sunt cele corecte si potrivite pentru tine si daca te vor ajuta sa ajungi pe drumul pe care vrei sa ajungi. Incearca sa ai putina rabdare si, cel mai important, sa iti asculti sufletul daca trebuie sa faci schimbari importante.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa te iubesti pentru ceea ce esti

Trebuie sa inveti sa te accepti pentru ceea ce esti, sa te iubesti cu calitati si defecte pentru ca ele te fac sa fii unica. Trebuie sa iti accepti toate infrangerile si sa te mandresti cu toate victoriile. Trebuie sa alegi sa fii tu insati si sa fii mandra de asta. Inima ta are nevoie de tine.

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.