Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 2-8 decembrie?

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima saptamana a iernii 2019 si de ce are nevoie sufletul tau in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Sagetator - Ai nevoie sa fii inconjurata de oameni dragi

Treci printr-o perioada cu multe schimbari in ceea ce priveste viata profesionala, motiv pentru care este posibil ca in urmatoarea perioada sa simti nevoia sa fii inconjurata de oamenii dragi pentru ca in bratele lor iti gasesti alinarea si linistea de care ai nevoie.

Capricorn - Ai nevoie de multa rabdare

In aceasta saptamana trebuie sa te inzestrezi cu multa rabdare deoarece este posibil sa incepi un proiect nou sau sa ai parte de o schimbare neasteptata la care trebuie sa te adaptezi pe plan profesional. Chiar daca esti ocupata, nu uita ca din cand in cand sa gasesti putin timp pentru a face ce iti place si pentru a iti bucura sufletul.

Varsator - Ai nevoie de atentia partenerului

Simti nevoia de intelegere si de iubire mai mult ca oricand in aceasta perioada, asa ca iti indrepti atentia asupra relatiei cu partenerul de cuplu, singura persoana in care poti avea incredere si care te poate ajuta sa te simti mai bine in momentele mai putin frumoase.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa te ridici de la pamant

Aceasta perioada a fost una mai dificila pentru tine; accepta tot ce s-a intamplat si invata sa mergi mai departe cu viata ta. Accepta greselile, invata din ele si ridica-te de la pamant. Alege sa vezi lucrurile frumoase chiar si pe cea mai intunecata furtuna.

foto main: Evgen Tomynets Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.