Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie?

Un nou an. Un nou inceput. Este momentul sa lasam in spate trecutul si sa privim inainte. Este momentul sa credem in noi, sa ne urmam visurile, sa luptam pentru ceea ce ne dorim, sa fim fericiti cu adevarat.

Leu - Ai nevoie sa iubesti neconditionat

Dupa tot ce s-a intamplat in ultima perioada, in aceasta saptamana ai nevoie sa fii inconjurata de oamenii dragi sufletului tau si sa iubesti neconditionat. Esti recunoscatoare Universului pentru ca totul s-a terminat cu bine si acum poti merge mai departe cu viata ta.

Fecioara - Ai nevoie sa spui ce ai pe suflet

In aceasta saptamana ai ocazia sa spui ce ai pe suflet; sa renunti la toate mastile si sa fii tu insati. Sa vorbesti deschis, fara nicio teama, despre ce simti si ce iti doresti de la viitor. Primul pas este mai greu, insa cu cat faci asta mai des cu atat iti va fi mai usor pe viitor.

Balanta - Ai nevoie sa crezi ca meriti mai mult

Nu te multumi cu putin; in aceasta saptamana sufletul tau trage un semnal de alarma si iti spune ca nu mai poate indura si ca trebuie sa faci ceva pentru a il ajuta. Meriti mai mult, mult mai mult si este momentul sa schimbi o data pentru totdeauna situatia in care te afli.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa te eliberezi de toata negativitatea

Este momentul sa lasi in spate toata energia negativa din jurul tau; este momentul sa te distantezi de oamenii toxici si sa ai mai multa grija de sufletul tau. Concentreaza-te pe lucrurile frumoase din viata ta si vei vedea cum vei incepe sa atragi doar fericire.

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.